Kontakt oss

Velkommen til Sharp

Sharp har utviklet eksklusive produkter og løsninger som har kommet samfunnet og bransjen til gode i over 100 år. Vi tilstreber fremdeles det samme som det vi gjorde den gang: En  ambisjon om å være fremragende.

Historien vår begynte med en ever-sharp (alltid spiss) mekanisk blyant, derav navnet «Sharp» (spiss), og fortsatte med en rekke innovative produkter. Vi introduserte de første japanske TV-ene og radio-apparatene, i tillegg til å produsere verdens første kalkulator med LCD-skjerm. Dette var bare begynnelsen.

Et århundre senere er vi fremdeles innovative med prisbelønnede produkter i områder som dokumentløsninger, administrasjonstjenester, visuelle løsninger, energiløsninger og betalingsløsninger.

Inspirert utforming

Drivkraften bak vår forskning og utvikling er ikke bare å forbedre eksisterende produkter – vi tilstreber så mye mer. I hjemmet, på arbeidsplassen og alle områder mellom disse tilværelsene, er målsetningen vår å skape og inspirere eksklusive produkter og løsninger som forbedrer livskvaliteten til folk over hele verden.

Våre prisbelønte produkter gjør det enklere for oss å redusere kostnader, samt øke produktiviteten, noe som gjør informasjonsflyten enkel og sikker.

Våre produkter, rettet mot forbrukermarkedet, kan gi bedre komfort og underholdning i hjemmet, og våre avanserte sol- og energibehandlingssystemer kan redusere karbonutslippet og gjøre at du sparer penger.

 

Sharp og miljøet

Hos Sharp tar vi vårt ansvar for miljøet på alvor. Fra produktutforming, produksjon, forpakning, energiforbruk og helt til enden av produktets levetid, gjør vi alt vi kan for å redusere utslipp og bevare ressursene.

Sharps dokumentløsninger

Sharp produserer en rekke skrivere som  er i stadig utvikling, fra de kompakte og funksjonsrike, til de kraftige høyvolums-maskinene for moderne skriverrom. En stadig økende portefølje av Sharps optimaliserte programvareløsninger sørger for bedre produktivitet og overlegen avkastning på investeringen.

Sharps visuelle løsninger

Sharp utvikler verdens mest avanserte teknologi for flatskjermer. Våre interaktive skjermer, videovegger, store displayer utviklet for digital skilting og skjermer som er ideelle for driftskritiske kontrollrom, detaljsalg, TV-produksjon og designstudio, for å nevne noen.  Med andre ord; steder hvor profesjonelle skjermer er en essensiell del av arbeidsmiljøet eller hvor visuell kommunikasjon er av største viktighet.

Sharps Administrasjonsløsninger

Sharps administrasjonsløsninger revolusjonerer produktiviteten, forbedrer arbeidsflyten på kontoret  gjennom hele dokumentlevetiden. I tillegg holdes IT-infrastrukturen, servere og nettverk pålitelige, sikre og effektive.

Sharps Elektroniske POS systemer

Kunder over hele verden bruker Sharps EPoS-teknologi i noen av de mest krevende og varierte miljøene innen detaljhandel og reiseliv